Cataramă metalică pentru curea de 40 mm argintie

În stoc mai mult de 50,0 buc
Marți, în 25.06. la dvs. acasă
10,00 lei
/ buc Cu taxe incluse
Prețul final RON
buc
Cod: NS-12642


Variante de culoare

Detalii

Lungimea: 40 mm

Cataramă metalică pentru curea se vinde la bucăți - prindere elegantă și funcțională pentru curele dvs.

Catarama noastră metalică pentru curele este accesoriul potrivit pentru curelele dvs., care asigură nu numai o prindere fiabilă, ci și un aspect elegant. Această cataramă practică este concepută pentru a fi folosită ca cataramă de curea și poate fi adaptată cu ușurință la diferite tipuri de curele, fie că sunt din materiale solide, curele brodate din gama noastră sau pentru benzi elastice unicolore sau de design din gama noastră. Avem catarame de curea în trei nuanțe de culori stilate: aurii, argintii și negru mat.

Caracteristici principale:

Fiabilitate funcțională: Catarama noastră metalică a curelei este construită având în vedere fiabilitate, asigurând astfle faptul că cureaua dvs., va rămâne bine fixată.
Aspect elegant: Pe lângă funcția sa, catarama metalică adaugă și un aspect elegant și original curelei dvs.
Utilizare versatilă: este potrivită pentru diferite tipuri de curele și materiale, ceea ce îl face un accesoriu versatil.
Cu catarama noastră de curea metalică, vă puteți personaliza cu ușurință cureaua în funcție de stilul și nevoile dvs. Este un detaliu mic, dar semnificativ, care va adăuga stil ținutei dvs.

Scopul nostru este să vă oferim accesorii practice și elegante pentru bucuria dvs., de a coase. Comandați catarama noastră de curea metalică astăzi și adăugați o eleganță de încredere stilului dvs., de zi cu zi.

Evaluează produsul:
Evaluează produsul: