Bandă satinatăt 4 cm ecru

În stoc mai mult de 50,0 m
Marți, în 23.07. la dvs. acasă
10,00 lei
/ m / liniar Cu taxe incluse
Prețul final RON
m
Cod: NS-15925


Variante de culoare

Detalii

Compoziția: 79% poliester, 21% latex
Lățimea: 4 cm
Ductilitate: 105% ±10%

Bandă satinată: Elasticitate de lux pentru proiectele tale creative

Descoperiți frumusețea și versatilitatea benzii noastre satinate, care va adăuga eleganță și stil oricărui proiect de cusut. Banda satinată este alegerea perfectă pentru croitoresele începătoare care caută material de calitate pentru producția de îmbrăcăminte, accesorii și decorațiuni. Croitoresele cu experiență îi vor aprecia calitatea și versatilitatea pentru proiecte mai solicitante.

De ce să alegeți banda noastră satinată?
Aspect luxos: Finisajul satinat adaugă o strălucire subtilă și un aspect sofisticat, ideal pentru piese elegante precum rochii, fuste, bluze și lenjerie intimă.
Elasticitate excelentă: Elasticitatea excelentă asigură confort și o potrivire perfectă, ceea ce este esențial pentru o purtare confortabilă.
Utilizare universală: Potrivită pentru tivuri, curele sau ca element decorativ pentru diverse proiecte textile.
Ușor de lucrat: banda satinată este ușor de tăiat și de cusut, lucru apreciat de fiecare croitoreasă, indiferent dacă este începătoare sau profesionistă cu experiență.

Sfaturi de utilizare:
Rochii și fuste elegante: Adaugați banda satinată în talie sau tiv pentru o atingere sofisticată.
Lenjerie intimă confortabilă: O puteți folosi pentru a crea piese confortabile și atractive, care nu numai că vor arăta grozav, dar vor fi și confortabile la purtare.
Accesorii elegante: Creați bentițe, brățări sau alte accesorii elegante care ies în evidență prin unicitatea și frumusețea lor.

Lăsați-vă inspirați și adăugați banda satinată în trusa de cusut. Coaserea cu banda noastră satinată nu este doar ușoară, ci și distractivă! Creați piese de lux pe care veți fi mândrii să le purtați și să le arătați prietenilor dvs. Începe-ți aventura creativă cu banda noastră satinată de calitate încă astăzi!

Evaluează produsul:
Evaluează produsul: