Ace de brodat cu vârf bont - set de 15 buc.

În stoc mai mult de 50,0 buc
Marți, în 23.07. la dvs. acasă
15,00 lei
/ buc Cu taxe incluse
Prețul final RON
buc
Cod: NS-15920

Detalii

Pachetul conține 15 buc. ace de brodat cu vârf bont pentru materiale solide.
Dimensiuni ace:
5x 1.25*52mm
5x 2.0*60mm
5x 2.0*70mm

Ace bont pentru broderie - materiale solide

Acele noastre contondente/bonte sunt ideale pentru coaserea din piele ecologică, piele, lână, pâslă/fetru, goblen, iută sau pânză. Aceste ace sunt o alegere excelentă pentru croitorele începătoare și pentru croitorese cu hobby, care au nevoie de ace mai groase pentru proiectele lor. Datorită faptului că acele bonte nu sunt ascuțite, este necesar să se străpungă materialul în prealabil pentru a obține rezultate perfecte fără a deteriora materialul.

De ce să alegeți acele noastre bonte?
Versatilitate: Ideale pentru piele ecologică, piele, lână, pâslă/fetru, goblen, iută și alte materiale solide. Potrivit pentru șnur mai solid sau fire mai groase.
Siguranță: vârfurile bonte minimizează riscul de perforare.
Calitate: Fabricat din oțel inoxidabil durabil.

Există avantaje în utilizarea acelor bonte pentru materiale solide, inclusiv un control mai mare și siguranță atunci când lucrați cu țesături groase și rigide. Design-ul acelor noastre asigură o coasere confortabilă și precisă chiar și pentru proiecte mai lungi. Aceste ace sunt un cadou grozav pentru oricine iubește cusutul și lucrul manual. Calitatea și fiabilitatea lor garantează că vor fi un instrument valoros în echipamentul dvs., timp de mulți ani. Comandați astăzi acele noastre bonte și experimentați calitatea și fiabilitatea atunci când coaseți materiale solide!

Evaluează produsul:
Evaluează produsul: